Oldal kiválasztása

A csomagok szállítását logisztikai partnerünk, a GLS futárszolgálat végzi.

Ingyenes szállítás:

6 munkanapon belül érkező szállítás, futár által ütemezett időpontban

Gyorsított szállítás (1700 Ft):

Délig beérkező rendeléseket a következő munkanapon útnak indítjuk. A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően.

Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldik, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítik e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. Szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre pécsi üzletünkben van lehetőség előzetes egyeztetés után.

Pécs, Ferencesek utcája 17.